Disclaimer
Wij besteden de uiterste zorg aan de informatie op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.
> Lees meer

Privacyverklaring
De Katakombenstichting, de organisatie die naar buiten treedt onder de naam Museum Romeinse Katakomben, kan persoonsgegevens over u verwerken. Lees hier de gehele privacyverklaring.

© 2018 Museum Romeinse Katakomben

Culturele ANBI

Algemeen nut beogende instelling

Fotografie:

© Museum Romeinse Katakomben

© Joep Deumes

NIEUW! 'Circle of life'

een fascinerende zoektocht voor het hele gezin! 

‘Circle of life’ is een spannende ondergrondse beleving voor het hele gezin. De spelers moeten met behulp van aanwijzingen & tips een aantal vragen beantwoorden, raadsels oplossen en uitdagende opdrachten uitvoeren. Ieder goed antwoord brengt de spelers dieper in het labyrint, waar ze uiteindelijk een verborgen ondergrondse levensbron -omgeven door prachtige fresco’s- moeten zien te vinden. Ga jij de uitdaging aan? 

 

Mastermind-versie

Is Sherlock je tweede naam en weet je veel van cultuurgeschiedenis? Kies dan voor de Mastermind-versie! Een ondergronds avontuur waarbij je brein op alle fronten wordt uitgedaagd!

 

NIEUW: Light-versie

Wil je vooral voor een leuke uitdaging en het ultieme Indiana Jones gevoel gaan?

Kies dan de Light-versie! Je hebt geen cultuurhistorische voorkennis nodig, maar wél een avontuurlijke geest en doorzettingsvermogen!

Zoektocht naar een levensbron

De zoektocht ‘Circle of life’ is een fascinerende en onvergetelijke belevenis. Dwalend door onderaardse gangen reis je terug in de tijd, naar het Rome van de derde en vierde eeuw. Ver weg, diep verscholen in het labyrint, ligt een verborgen pareltje: een ondergrondse Romeinse doopkapel gevuld met natuurlijk water; bron van alle leven. Als je deze mystieke plek weet te ontdekken maak je de ‘circle of life’ compleet. Om de route naar deze levensbron te vinden moet je gebruik maken van al je zintuigen. Zo is er bijvoorbeeld een ‘geurstation’ verborgen in het gangenstelsel, dat je kennis laten maken met de geuren van het oude Rome en zo een tipje van de sluier oplicht. Daarnaast wordt je brein uitgedaagd met allerlei raadsels en vragen, en je ontvangt een oude plattegrond, die je mag proberen te ontcijferen...

 

Prijzen en algemene informatie

Prijs per persoon € 20,00 inclusief begeleidende gids
Duur: 1 uur.

Scholen

Ben je docent en wil je deze interactieve en leerzame beleving boeken bij wijze van schoolexcursie? Klik hier voor meer informatie.

Aanvullende informatie
> Deze beleving is alleen op reservering te boeken, met een minimum van 6 personen en een maximum van 40 personen. 

> TIP: Ben je met meer dan 10 personen? Deel je gezelschap dan op in twee teams, zodat deze het tegen elkaar kunnen opnemen. 

TIP  Lunch arrangement: Combineer je Circle-of-life beleving met een Romeinse Lunch om je dagje Rome compleet te maken. Museum Romeinse Katakomben heeft samen met het team van het nabijgelegen restaurant Gasterij Koningswinkelhof een heerlijke lunch ontwikkeld. Prijs: € 11,00 p.p. De lunch is iedere woensdag t/m zondag te boeken. 

Voor het reserveren van de Romeinse Lunch kunt u rechtstreeks contact opnemen met: 

www.gasterijkoningswinkelhof.nl, e: info@gasterijkoningswinkelhof.nl

Aanvullende wensen?

Wij maken graag een aanbod op maat! ​Mail je vragen naar rondleidingen@katakomben.nl