Disclaimer
Wij besteden de uiterste zorg aan de informatie op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.
> Lees meer

Privacyverklaring
De Katakombenstichting, de organisatie die naar buiten treedt onder de naam Museum Romeinse Katakomben, kan persoonsgegevens over u verwerken. Lees hier de gehele privacyverklaring.

© 2018 Museum Romeinse Katakomben

Culturele ANBI

Algemeen nut beogende instelling

Fotografie:

© Museum Romeinse Katakomben

© Joep Deumes

NIEUW! 'Circle of life'

een fascinerende zoektocht voor het hele gezin! 

‘Circle of life’ is een spannende ondergrondse beleving voor het hele gezin. De spelers worden uitgedaagd om met behulp van aanwijzingen & tips een aantal vragen te beantwoorden, raadsels op te oplossen en uitdagende opdrachten uit te voeren. Ieder goed antwoord brengt de spelers dieper in het labyrint, waar ze uiteindelijk een verborgen ondergrondse levensbron -omgeven door prachtige fresco’s- moeten zien te vinden. Ga jij de uitdaging aan?  

 

Mastermind-versie

Is Sherlock je tweede naam en weet je veel van cultuurgeschiedenis? Kies dan voor de Mastermind-versie! Een ondergronds avontuur waarbij je brein op alle fronten wordt uitgedaagd!

 

NIEUW: Light-versie

Wil je vooral voor een leuke uitdaging en het ultieme Indiana Jones gevoel gaan?

Kies dan de Light-versie! Je hebt geen cultuurhistorische voorkennis nodig, maar wél een avontuurlijke geest en doorzettingsvermogen!

Zoektocht naar een levensbron

‘Circle of life’ is een onvergetelijke belevenis. Dwalend door onderaardse gangen reis je terug in de tijd, naar het Rome van de derde en vierde eeuw. Ver weg, diep verscholen in het labyrint, ligt een verborgen pareltje: een ondergrondse Romeinse doopkapel gevuld met natuurlijk water; bron van alle leven. Als je deze mystieke plek weet te ontdekken maak je de ‘circle of life’ compleet. Om de route naar deze levensbron te vinden moet je gebruik maken van al je zintuigen. Zo is er bijvoorbeeld een ‘geurstation’ verborgen in het gangenstelsel, dat je kennis laten maken met de geuren van het oude Rome en zo een tipje van de sluier oplicht. Daarnaast wordt je brein uitgedaagd met allerlei raadsels en vragen, en je ontvangt een oude plattegrond, die je mag proberen te ontcijferen...

 

Prijzen en algemene informatie

Tijdens ons zomerevenement hebben we een bijzonder aanbod: je krijgt de begeleidende privé-gids (t.w.v. € 25,00) gratis!

 

Zomeractie-prijs: 
Mastermind-versie: €17,50 p.p (gids t.w.v. € 25,00 gratis)
Light-versie: €15,00 p.p. (gids t.w.v. € 25,00 gratis)
Museumkaarthouders: korting van € 2,50 p.p. op bovenstaande prijzen (gids t.w.v. € 25,00 gratis)

TIP: kom je met een gezelschap van meer dan 10 personen? Deel je groep dan op en ga de onderlinge strijd aan! De tweede groep krijgt dan ook een (gratis!) privé-gids, en je korting loopt zo op tot maar liefst € 50,00!

Lunch arrangement
Combineer je Circle-of-life beleving met een Romeinse Lunch om je dagje Rome compleet te maken. Museum Romeinse Katakomben heeft samen met het team van het nabijgelegen restaurant Gasterij Koningswinkelhof een heerlijke lunch ontwikkeld. 
Standaard prijs: € 11,00 p.p.
Museumkaarthouders: € 10,00 p.p. (Deze korting is alléén geldig in combinatie met de Circle of Life beleving!)
De lunch is iedere woensdag t/m zondag te boeken.

Praktisch
> Let op: bovenstaande kortingen gelden alleen van 7 juli t/m 2 september 2018.
> Reserveren: uiterlijk 1 dag van tevoren, minimum aantal personen: 2
> Duur: 1 uur.
> Wil je meer informatie, reserveren of een aanbod op maat? Stuur een mailtje naar rondleidingen@katakomben.nl of bezoek onze uitgebreide bezoekersinformatie.