Disclaimer
Wij besteden de uiterste zorg aan de informatie op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.
> Lees meer

Privacyverklaring
De Katakombenstichting, de organisatie die naar buiten treedt onder de naam Museum Romeinse Katakomben, kan persoonsgegevens over u verwerken. Lees hier de gehele privacyverklaring.

© 2018 Museum Romeinse Katakomben

Culturele ANBI

Algemeen nut beogende instelling

Fotografie:

© Museum Romeinse Katakomben

© Joep Deumes

NIEUW! 'Circle of life'

een fascinerende speurtocht voor volwassenen! 

Wie vindt de ondergrondse levensbron?

De speurtocht ‘Circle of life’ in Museum Romeinse Katakomben is een fascinerende en onvergetelijke belevenis. Dwalend door onderaardse gangen reis je terug in de tijd, naar het Rome van de derde en vierde eeuw. Ver weg, diep verscholen in het labyrint, ligt een verborgen pareltje: een ondergrondse doopkapel, gevuld met natuurlijk water, bron van alle leven. Deze mystieke plek is het eindpunt van je reis en maakt de ‘circle of life’ compleet. Maar.. om de route naar de levensbron te vinden zijn er een aantal raadsels en vragen die je op moet lossen. Je maakt hierbij gebruik van al je zintuigen. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal ‘geurstations’ verborgen in het gangenstelsel, die je kennis laten maken met de geuren van het oude Rome, en zo een tipje van de sluier oplichten. Ook krijg je een oude plattegrond, die je mag proberen te ontcijferen. 

Wil je de uitdaging aangaan en op zoek gaan naar de levensbron? Boek dan deze ‘Circle of Life’ beleving. Je gezelschap wordt opgedeeld in twee groepen, die het vervolgens tegen elkaar opnemen. Een spannende en uitdagende ervaring, in een mystiek labyrint!

Prijzen en algemene informatie

Prijs per persoon € 15,00 
Duur: 1 uur.

Kosten per privé-gids € 25,00

Aanvullende informatie
> Deze beleving is alleen op reservering te boeken, met een minimum van 4 personen en een maximum van 40 personen. 

> Het leukste is om je gezelschap op te delen in twee teams, zodat deze het tegen elkaar kunnen opnemen. De meerkosten voor een tweede gids zijn € 25,00

> Bestaat jouw gezelschap uit meer dan 20 personen? Dan worden jullie sowieso opgesplitst in twee teams. Dit in verband met de soms nauwe ondergrondse gangen en kleine crypten die tijdens deze tocht bezocht zullen worden. Elk team wordt begeleid door een privé-gids.

> Voor meer informatie of een reservering stuur even een email naar rondleidingen@katakomben.nl​

We willen je vriendelijk verzoeken uiterlijk één dag van tevoren te reserveren.

TIP: boek deze workshop met je familie, je collega's, of je vriendenclub, en combineer hem met een Romeinse Lunch.

Aanvullende wensen?

Wij maken graag een aanbod op maat! ​Stuur voor meer informatie een e-mail naar rondleidingen@katakomben.nl