Disclaimer
Wij besteden de uiterste zorg aan de informatie op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.
> Lees meer

Privacyverklaring
De Katakombenstichting, de organisatie die naar buiten treedt onder de naam Museum Romeinse Katakomben, kan persoonsgegevens over u verwerken. Lees hier de gehele privacyverklaring.

© 2018 Museum Romeinse Katakomben

Culturele ANBI

Algemeen nut beogende instelling

Fotografie:

© Museum Romeinse Katakomben

© Joep Deumes

Ben je 'in between jobs', wil je concrete werkervaring opdoen en je c.v. sterker maken? Wil je aan de slag als freelancer, of zoek je juist een inspirerende vrijwilligersbaan? Museum Romeinse Katakomben is de plek die je zoekt.

Ook als je stage wil lopen in een culturele organisatie met vele mogelijkheden ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons museum is het afgelopen jaar wederom sterk gegroeid. We hebben daarom interessante vacatures te vergeven op diverse vlakken. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als gastheer/gastvrouw aan onze balie, je wordt aspirant-gids op het gebied van (cultuur)historisch Rome, of je wordt onze nieuwe collega op het bruisende gebied van marketing en communicatie. Periode, uren en dagen in overleg. Interesse in een vrijwilligersbaan? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Gezocht: gastvrouw/gastheer (m/v)

(soort dienstverband: werkervaringsplek of vrijwilligerswerk, beiden op basis van onkostenvergoeding)

Wie zoeken we?

We zoeken een enthousiaste gastvrouw of gastheer die in staat is om zelfstandig bezoekers te ontvangen, advies te geven, uitleg te geven over de lopende exposities en tickets te verkopen. Kortom, een sociale collega die het leuk vindt betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van Museum Romeinse Katakomben. Wij bieden een unieke en boeiende werkplek, leuke en enthousiaste collega's, en een afwisselende baan waarbij interactie met andere mensen centraal staat. Uren en dagen in overleg. Deze functie kan ingevuld worden als een werkervaringsplek of als vrijwilligerswerk, beiden op basis van onkostenvergoeding.

Wie zijn we?

Museum Romeinse Katakomben brengt de kleurrijke catacomben van het Rome uit de derde en vierde eeuw in beeld, samengebracht in een prachtig ondergronds labyrint. Het museum is aan het begin van de 20e eeuw gerealiseerd in opdracht van de familie Diepen, onder leiding van de architect Pierre Cuypers. In onze expositieruimtes wordt een hedendaags cultureel programma gepresenteerd waarbij de verbinding tussen verleden en heden centraal staat.

Heb je interesse? Reacties met c.v. ontvangen wij graag per e-mail o.v.v. vacature gastvrouw/gastheer.